(2023) H. 1. Feminist and Queer Perspectives on Food
- PDF 2 Content
- PDF 3 Aufreiter, Peter; Griesser-Stermscheg, Martina: Vorwort
- PDF 5 Aufreiter, Peter; Griesser-Stermscheg, Martina: Foreword
- PDF 7 Gerber, Sophie; Kühnlenz, Sophie: Essen de-konstruieren
- PDF 13 Gerber, Sophie; Kühnlenz, Sophie: De-constructing Food
- PDF 19 Hammett, Naomi: What Future for Queer Cows?
- PDF 30 Tavakoli, Sahar: Butta la Pastiche! Camp Visions and National Palates
- PDF 37 Williams-Forson, Psyche: Seeking the Absent Potential: When Food and Intersectionality Meetup in the Museum
- PDF 53 Porteous, Holly: Case Study: Food, Drink, and Community Building in a Women’s Museum
- PDF 58 Hagemann, Philipp; Wagner, Alexander: Lunchables. Über den Zusammenhang von Essen und Klasse
- PDF 69 Hagemann, Philipp; Wagner, Alexander: Lunchables. About the Connection of Food and Class
- PDF 79 Daldon, Ana: „In the name of Fett“. Ein kuratorisches Spiel
Abstract
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